Ing. Daniel Marek

15.6.1980

Zajišťujeme informační systémy lesnickým společnostem a státním institucím v ČR a na Slovensku. Mám na starosti implementace, obchod a marketing.

Krajinné inženýrství na MZLU v Brně

Co mě baví?
V posledních letech hlavně manželka a naše malé děti 😊 Na ostatní věci zatím ani nemám kapacitu. Ale pomalu se i s nimi dostáváme ke kolu, bruslím a lyžím, obdivuju s nimi přírodu. Rádi využíváme perfektních dětských hřišť, na jejichž realizaci mají lví zásluhy kolegové z našich předchozích kandidátek.

Vím, jaký program měla KDU-ČSL pro končící volební období a jak ho dokázala realizovat, a to i s menšinovým zastoupením v koalici. Vím taky, jaký program nachystala pro následující období a přál bych svojí rodině i všem Choceňákům, aby se i tenhle program mohl naplnit. Proto chci podpořit skvělé lidi na předních místech naší kandidátky, mají pro tenhle úkol ty nejlepší předpoklady. Chci přispět nejen kandidaturou ve volbách, ale i podporou a zpětnou vazbou v průběhu celého období.