Ing. Vojtěch Štancl

Slovo lídra

Vážení spoluobčané,

čas velmi rychle utíká a po čtyřech letech si Vám opět dovolujeme představit naše kandidáty a nabídnout volební program na následující roky 2018 - 2022.

Děkujeme Vám, že se o dění v Chocni zajímáte a našli jste si chvilku, abyste se seznámili s našimi záměry a plány do budoucna.

V právě končícím volebním období jsme byli součástí vedení města a myslím, že se nám mnoho věcí povedlo prosadit a zlepšit. Výsledky naší práce jsou vidět ve všech oblastech života našeho města. Věřím, že znovu získáme Vaši důvěru a budeme moci na vše pozitivní navázat.

Z vlastní zkušenosti vím, že v politice člověk sám nic nezmůže. Politika je uměním možného a neustálým hledáním společného řešení. Proto kromě volebního programu nabízíme i koaliční potenciál, slušnost, vstřícnost a korektnost v jednáních. Osobnosti, které Vám představujeme, jsou toho jistě důkazem.
Protože se blíží výročí 100 let vzniku naší republiky, chci závěrem připomenout i Masarykovo heslo, které je i po těch letech stále platné - "Nebát se a nekrást".

Přeji všem dobrou volbu.